Frigarui de pui

de Miha in Pui, 13 Sep 2009 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Ardeii si ceapa le taiem cuburi.

Bucatile de carne se infing pe betele de frigare,alternand cu ardei si ceapa.

Punem frigaruile pe gratar,le intoarcem de cateva ori.

Se servesc cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

13.09.2009, 16:24

Sunt foarte bune astea, nu am mai facut de cam mult.

Bucataras 1

25.09.2009, 16:37

tips: strecurati si bucati de mar, n-o sa regretati

babi5 1

17.12.2014, 17:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui in staniol